Hoi!

Ik ben Charley

Een echte Bindweefselpro

Maak elke behandeling onvergetelijk, zorg voor enthousiaste en loyale klanten & een nieuwe bron van inkomsten voor jouw salon.

LEES MEER OVER MIJ

De fouten heb ik al voor je gemaakt!

Waar moet je beginnen na een opleiding als schoonheidsspecialiste. Dat was de vraag die ik mezelf een aantal jaar geleden stelde. Ik had natuurlijk best wel wat kennis opgedaan tijdens mijn opleiding, maar ik merkte al snel dat ik onzeker was over het resultaat dat ik mijn klanten kon bieden. Die onzekerheid bleek in de praktijk niet geheel onterecht. Klanten vonden wel in kleine aantallen mijn schoonheidssalon, maar kwamen zelden tot niet terug.

Uiteindelijk kwam ik tot een heldere conclusie; er is niet een gouden ei. Iedere opleiding, ervaring en workshop heeft nuttige, maar zeker ook minder nuttige aspecten. Nu, een aantal jaar verder ben ik blij dat ik alle deze lessen heb geleerd en kan ik trots zijn op de specialiste die ik vandaag de dag ben. Maar ik heb me ook voorgenomen om anderen te behoeden voor de lange en inefficiente weg die ik moest afleggen. Om die reden heb ik alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan zorgvuldig geselecteerd en samengebracht in een ultieme opleiding: De Online Beauty Academy. Op deze manier hoop ik (toekomstige) collega’s veel tijd en geld te besparen en een snellere route te bieden naar relevante kennis en kunde die nodig is om een professionele en winstgevende schoonheidsspecialist te worden.

De essentie van bindweefselmassage

Mijn salon begon snel te groeien en werd winstgevend. Om deze trend te kunnen door zetten had ik al snel nieuwe medewerkers nodig. Dat was het moment dat ik opnieuw enige onzekerheid bij mezelf bespeurde. Want hoe was ik er zeker van dat mijn nieuwe collega’s de kwaliteit konden bieden die ik nastreef? Dat was eigenlijk de geboorte van de opleiding. Ik besloot alles wat ik had geleerd in de loop van te jaren op te schrijven en de essentie eruit te filteren. Nieuwe medewerkers hadden daarmee toegang tot een helder en compleet document waarmee zij alle tools in handen kregen om een goede bindweefselmasseuse te worden. En ik wist dat ik hen met een gerust hart aan mijn klanten kon toevertrouwen.

En nu...

Hiermee was ik in staat om schoonheidsspecialisten op te leiden tot echte bindweefsel experts en was mijn doel in eerste instantie bereikt. Tot de vraag of de opleiding ook breder kon worden gedeeld steeds vaker voorbij kwam. Na enige tijd kreeg ik bijna dagelijks mails van mensen met de vraag of de opleiding ook voor hen beschikbaar was. Waarom eigenlijk niet, dacht ik toen. Dat was het moment dat ik de opleiding verder heb geprofessionaliseerd en vormgegeven zodat deze voor iedere schoonheidsspecialist toegankelijk is.

En dat kan dus ook voor jou!

Wordt een zelfverzekerde bindweefselspecialist met al onze bewezen technieken. Schrijf je snel in voor de opleiding!

JA! IK WIL MEEDOEN

Inloggen