Ken jij de 5 geheimen van de bindweefsel behandeling al?

In dit E-book leer je een succes te maken van jouw bindweefselbehandeling.

Charley Huf, eigenaresse van de bindweefsel bar,
deelt
met jou de 5 gouden geheimen:

 • Geef je klanten een plump, glowy skin
 • 100% natuurlijke methode voor een betere huidconditie, minder lijnen, rimpels en strakkere contouren
 • Krijg trouwe ambassadeurs voor je salon
 • Vergroot je inkomsten
 • Behandeling met blijvend zichtbaar resultaat* geen vooropleiding schoonheidsspecialiste nodig

  Je gaat akkoord met het ontvangen van gerelateerde tips en waardevolle informatie over bindweefselmassage. No worries: Je kan je te allen tijde uitschrijven.

  Bindweefselmassage:
  mega kans of grote valkuil?

  Bindweefselmassage heeft haar effect inmiddels meer dan bewezen. Dat is dan ook de reden dat de vraag naar deze massages enorm is toegenomen en dat steeds meer schoonheidsspecialisten bindweefselmassage toevoegen aan hun behandelingen. Toch is er ook een grote valkuil. In de praktijk blijkt dat veel schoonheidsspecialisten niet de techniek bezitten om een effectieve en resultaatgerichte bindweefselmassage te kunnen geven. Zij lopen dan ook aan tegen veel voorkomende problemen; weinig resultaat, ontevreden klanten, minder inkomsten, daardoor zelf geen voldoening en vermoeidheid.

  De Bindweefselbar te Amsterdam is gespecialiseerd in effectieve technieken te gebruiken in haar behandeling zodat resultaat zichtbaar is en blijft. Zo kun je moeiteloos als specialist meerdere behandelingen met plezier op één dag geven.

  De Bindweefsel Academy biedt nu voor jou ook deze opleiding aan. Volg in de praktijk hoe je deze technieken toe kunt gaan passen in jouw salon, zodat jij ook bindweefsel pro wordt!

  Wil je meer informatie?   Reviews van onze bindweefsel experts

   De massage technieken worden niet in één dag aangeleerd, wat je vaak bij andere opleidingen ziet. Tijdens de praktijk dag word je gecorrigeerd en krijg je veel persoonlijke aandacht. Dankjewel voor het delen van al jouw kennis, Charley! En alle meiden voor de hulp tijdens de leuke praktijkdag.

   Lisanne van de Venne

   Huid Atelier Nijmegen

   De opleiding vond ik echt geweldig. Ik vond dat jullie me goed hebben begeleid bij de praktijkdag. Kreeg ook nog extra tips en nieuwe massagegrepen mee, gelukkiger kun je me niet krijgen. Dankjewel voor alles lieve Charley!

   Mendy Dasselaar

   Schoonheidsspecialste & Masseuse

   De praktijk dag was heel goed georganiseerd en er was veel persoonlijke aandacht en tijd. Na deze opleiding voel je je zelfverzekerd om aan de slag te gaan als bindweefselmasseur. Charley bedankt voor alle kennis en ervaring die je gedeeld hebt tijdens deze opleiding.

   Simone van Hoof Wijlaars

   Anti-Age boutiqe

   Veel meer informatie gekregen en kennis opgedaan, dan ik van tevoren had gedacht.
   De praktijk dag was super, leuk om met alle deelnemers kennis te maken, kennis te maken met jou en je team. Ervaringen te delen en in een rustige, gezellige en veilige omgeving, te kunnen oefenen en je vragen te kunnen stellen.
   Ik vind het gewoon jammer dat de opleiding bijna is afgelopen!

   Francisca Verjaal

   Relax & Recharge

   Ik heb deze opleiding echt heel fijn ervaren, veel kennis opgedaan en vooral tijdens de praktijk dag enorm veel bijgeleerd. Alles samengevat vind ik dit een complete opleiding waardoor ik straks zelfverzekerd de bindweefselmassage ga aanbieden in mijn salon.

   Monique Streutker

   Monique’s Beauty

   Download nu
   het gratis e-book

   Charley Huf, eigenaresse van de bindweefsel bar,
   deelt
   met jou de 5 gouden geheimen:

   • Geef je klanten een plump, glowy skin
   • 100% natuurlijke methode voor een betere huidconditie, minder lijnen, rimpels en strakkere contouren
   • Krijg trouwe ambassadeurs voor je salon
   • Vergroot je inkomsten
   • Behandeling met blijvend zichtbaar resultaat

   Inloggen